Benvingut a AUDITIO

És un centre auditiu independent expert en salut auditiva, que vol oferir una alternativa professional i de qualitat a les persones amb problemes d’audició.

Volem que gaudeixis d’una experiència segura i satisfactòria en el tractament audiològic i en la nostra proposta d’adaptació per poder corregir els teus problemes d’audició i comprensió.

A Auditio sentiràs la tranquil·litat i professionalitat durant tot el procés.

Disposem de tots els requisits exigibles per les Autoritats Sanitàries Nacionals, Autònomes (CATsalut) i les Regulacions Europees per l’exercici de l’activitat, i disposem de la més alta qualificació i experiència professional dins del nostre sector.

Centre certificat per A.N.A (Asociacio Nacional de Audiologos Protésicos) i Belsound, formem part d’una xarxa en l’àmbit nacional de centres auditius professionals, centres que han sigut acuradament seleccionats d’acord amb estrictes criteris de professionalitat, reputació i bones praxis, amb l’objectiu de garantir una solució òptima pel teu tractament auditiu.

Centre Auditiu Premium

Perquè triaràs AUDITIO
i no una altra opció

A Auditio volem que gaudeixis d’una experiència segura i satisfactòria en el teu tractament audiològic i en l’ús dels teus nous audiòfons.

Per això t’oferim professionals qualificats i amb gran experiència que et permetran gaudir d’una solució audiològica completa i adaptada a les teves necessitats i preferències.

Alternativa professional audiològica

Alternativa professional

Orientada a la satisfacció audiològica del pacient, prioritzant la relació qualitat-servei al davant de qualsevol altre model de negoci basat únicament en la venda d'audiòfons.

Centre auditiu professional

Centre professional independent

alta qualificació amb una experiència contrastada de mes de 25 anys en el nostre sector, sense problemes de rotació de personal o inexperiència professional com a les grans cadenes, òptiques o establiments low-cost.

Audifons alta qualitat

Oferim productes i serveis d’alta qualitat

Tenim l'opció de treballar amb més de 7 fabricants d'audiòfons de primeres marques proposant una solució òptima a un preu just.

Centre auditiu independent

Centre independent

No estem subjectes a objectius per venda o rendibilitat per preu mitjà o d’altres requisits econòmic-financers de les grans cadenes, per al que podem centrar-nos en tu, i fer bé la nostra feina.

Audifons transparents clars

Som transparents i clars

El pacient sempre es lo primer, no donem falses expectatives, som clars amb el que t'oferim i en els nostres resultats.

El 70% de l’èxit de la teva adaptacio audiologica depèn del teu especialista

Especialista
0%
Audifons
0%

T’oferim una proposta diferent amb l’objectiu d’oferir-te la millor solució a qualsevol problema relacionat amb la teva audició.
Som diferents perquè tractem els problemes auditius des de la seva basant Psicoacústica, principalment en la mancança comprensiva i no sols en la falta d’audició, Modifiquem la programació dels teus audiòfons en l’àmbit fonètic mitjançant una reeducació auditiva i poder modificar la forma d’interpretar la nova audició i sobretot la comprensió al teu cervell.

Això ens permet oferir una completa varietat de propostes als problemes del pacient, i poder garantir la millor solució que s’adapti a la necessitat i nivell comprensiu i auditiu de cada pacient.

Serveis d'audiologia únics i exclusius a tota la província

Control adaptacio audifons

Control d’adaptació

Els nostres protocols d’adaptació es basen en la nostra llarga experiència professional amb criteris de qualitat i bona praxi per evitar qualsevol risc en el teu tractament audiològic.

Garantia adaptacio audifons

Serveis especialitzats

A Auditio trobaràs serveis audiològics únics i exclusius a la nostra província de Tarragona i a Catalunya, com la CPCA, Otoscan, entre altres, que ens permeten resoldre qualsevol aspecte de la teva audició o falta de comprensió.

Assitencia telematica audifons

Garantim les nostres propostes d’adaptació

Et donem per escrit la nostra garantia d’adaptació, No utilitzem la Prova d’audiòfons com a arma comercial, el nostre compromís és més ferm, si no et funcionen et tornem els diners dels teus audiòfons.

Servei especialitzat audifons

Audiòfons de substitució

Servei de substitució plus, en el cas que els teus audiòfons necessitin reparació et deixem uns iguals que els teus i els teus no es repararan sinó que es canviarien per uns de nous.

Audifons de susbstitució

Asistencia Telemàtica

Servei de programació i assistència telemàtica com si fossis al nostre centre encara que estiguis a qualsevol part del món.

portatil-audifon_
audifons-mobil_
control-audifons

Servei, Bon Producte, Garantia i Seguretat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis. Nullam at massa neque. Mauris in lectus.

Servei i manteniment

Pla anual de seguiment per controlar possibles canvis en els teus nivells d’audició i fer un control de rendiment dels audiòfons en funció de la teva nova audició.

Certificat de qualitat

Tots els productes comercialitzats a Auditio són d’altes prestacions i marques reconegudes, treballem en les primeres marques d’audiofons del sector, adaptem la millor opció pel pacient.

Cobertura de servei

Auditio està dintre d’una xarxa nacional de centres professionals certificats per que puguis estar tranquil si et desplaces o canvies de lloc de residència.

Finançament flexible o Renting

Podràs escollir l’opcio que millor d’adapti a les teves necessitats, amb la tranquil·litat de poder gaudir sempre de la millor relació servei- producte-preu, a vegades la millor opcio no es la compra, tambe tenim el servei de Renting.

Seguretat i protecció

Disponible d’un servei de cobertura total contra pèrdua trencament o robatori. És la millor manera de mantenir protegida la teva inversió.

Amb les nostres proves i tests audiològics sabrem com ajudar-te.

PROCESSOS I AUDIOMETRIES CONVENCIONALS

Anamnesis Clinica i Psicoacústica

Mitjançant aquestes anamnesis valorem el teu estat actual en vers a la teva pèrdua d’audició i comprensió, determinen quines són les teves mancances audiològiques i quines són les seves necessitats actuals.

Vídeotoscopia de resolució.

Ens permet observar l’estat del canal auditiu amb vídeo en viu, realitzem fotos del oïda el canal auditiu i timpà i fem fotografies per un registre posterior.

Audiometria tonal i òssia de rang freqüèncial extes i Acumetria.

Mesurem el grau de pèrdua auditiva i el tipus fins a 12.500 Hzs i la resposta de les cel·lules Auditives que transmeten el so al nervi determinem la hipoacúsia que pateixes per donar-te la millor solució .

ESTUDIS FONÈTICS, SENSORIALS I FISIOLÒGICS

Audiometries verbals, logo audiometries, dissociatives i discriminatives.

Mesurem el reconeixement fonètic i la capacitat de dissociar i discriminar, això ens permetre saber com entens en ambients simples o complexos amb soroll.

Acufenometria

Ens permet detectar en quina banda freqüencial te el pacient els acúfens i quina intensitat, amb aquest valors proposem una teràpia pels Acúfens.

Timpanometria

Ens permet comprovar la resposta i el funcionament de l’oïda mitg i els possibles problemes tubarics del pacient.

Estudi en 3D del Canal auditiu

Fem un escàner làser de 3 vies del conducte auditiu en 3D i valorem la viabilitat de qualsevol adaptació audiològica, ens avancem als possibles problemes que poguessin sorgir i garantim l'audiòfon més petit que el pacient poguí portar.

estudi-audiologic_

Un bon estudi audiològic és fonamental

auditio estudi audiologic_

EL TEU ESTUDI AUDIOLÒGIC REPRESENTA FINS A UN 80% DE l’ÈXIT EN EL RESULTAT FINAL DE LA TEVA ADAPTACIÓ AUDIOLÒGICA.

0 %
Estudi audiològic

Un complet i correcte estudi audiològic, realitzat per un bon especialista és clau per a l’èxit del teu tractament i proposta d’adaptació, representant fins a un 80% de l’èxit en el resultat final.

Resultats obtinguts amb les Audiometries

Necessitem determinar els nivells de la teva audició i comprensió per això realitzem un estudi audiològic profund per saber la procedència i l’impacte que la teva Audició està tenint sobre tu i el teu entorn més proper, amics i família.

El resultat de les proves fonètiques les Logo-audiometries ens determina quina capacitat tens de reconèixer correctament els fonemes i les paraules i com entens en ambients simples i en ambients complexos.

Totes aquestes proves ens donen la informació necessària per donar-te una solució a mida per les teves necessitats i mancances.

La Pèrdua Auditiva

La pèrdua auditiva i les seves conseqüències per a tu i els altres

perdua auditiva_

UN PROBLEMA MASSA COMÚ

no hi sento bé_

La hipoacúsia o deteriorament de la capacitat d’audició, és un dels problemes més comuns que patim la majoria de les persones en arribar a una determinada edat. Normalment, aquests problemes per escoltar amb claredat i sobretot per entendre bé, tenen uns efectes que encara que semblin lleus al principi, a mitjà termini tenen una important repercussió negativa per la salut i el nostre estil de vida.

En una primera fase, la dificultat per entendre bé provoca que perdem també la capacitat d’escolta i els nivells d’atenció que necessitem que siguin molt més alts, aquesta situació provoca un esgotament al final del dia, a causa del gran esforç necessari per centrar l’atenció en les persones que ens parlen.

A mesura que passa el temps i el deteriorament auditiu i cognitiu és cada vegada més gran, és normal que a banda de fer esforços per escoltar, fem una lectura labial de les paraules, fent que el nostre cervell comenci a dependre en gran part de la vista i menys de l’oïda, provocant un deteriorament en l’àmbit cognitiu de l’òrgan de l’oïda al cervell, i els nivells de comprensió cauen dràsticament.

La suma de l’esforç auditiu i visual necessaris per seguir una conversa provoca una gran fatiga i com a conseqüència comença la fase d’aïllament i dèficit d’escolta.

L’aïllament es reflecteix en una falta total d’interès per participar en converses i provoca un canvi en la conducta, disminuint l’activitat social i el contacte familiar.

El més preocupant és que les capacitats neurals a escala cerebral disminueixen, provocant problemes associats a malalties neurals com la demència, Parkinson, Alzheimer i altres patologies que són irreversibles.

Quines conseqüències te la falta d'audició al nostre cervell?

LA PÈRDUA AUDITIVA MULTIPLICA LES POSSIBILITATS DE PATIR INFERMETATS NEURALS COM EL PARKINSON I L’ALZHEIMER

Recentment, s’han publicat llargs estudis científics que evidencien l’estreta relació entre la pèrdua d’audició i la velocitat que es produeix el deteriorament cognitiu, tals com la demència, l’Alzheimer, Parkinson i d’altres patologies associades al cervell.

Contra menys hi sentim i escoltem menys enllaços neurals es creen i processen, menys activitat i activació de les neurones i això provoca un deteriorament cognitiu accelerat.

A causa de la pèrdua auditiva, moltes persones s’endinsen en una dinàmica d’irritabilitat, frustració i impotència, provocant una baixa autoestima, apareixent la depressió provocada per la soledat i desconfiança que provoca no escoltar ni entendre bé.

Per tot això, la hipoacúsia o pèrdua d’audició no s’ha d’entendre com un mal menor i ha de ser tractada de forma ràpida i efectiva des dels seus primers símptomes, amb l’objectiu d’aturar el ràpid avanç dels possibles efectes nocius que tindrà sobre el nostre cervell i sobre la nostra salut a nivell físic i anímic.

Com reconèixer la teva pèrdua auditiva

LES CONSEQÜÈNCIES QUE TE PER TU I ELS ALTRES
perdua auditiva_

Pujes molt el Volum de la TV.

Les persones amb les quals convius i els veïns es queixen constantment.

Ja has comprat uns cascs de TV

Si no els utilitzes no entens el que diuen encara que estigui la TV molt alta.

perdua auditiva_

No entens be i fas Repetir molt

La família i amics es cansen d'haver de repetir-me les coses constantment.

Hem cridan i s'enfadan amb mi

No els entenc i em criden i s'enfaden això em crea molta frustració i em deprimeix.

perdua auditiva_

La gent et diu que estas SORD

Això em fa sentir malament i em fa baixar l'autoestima i a poc a poc m'estic aïllant d'ells.

Estar tan atent em cansa

Al final del dia d'estar tan atent estic esgotat i cansat, al no participar, passo per tonto.

perdua auditiva_

No entens quant hi ha soroll

Estem a un Restaurant o a un Bar sento que parlen però se m'escapen moltes paraules

Em tenen que parlar de cara

No entenc si no es dirigeixen a mi directament, inconscientment llegeixo els llavis.

Cronologia d'un pacient amb falta d'audició

FASES DE LA FALTA D'AUDICIÓ
perdua auditiva_

Fase 1

Detecció de la pèrdua auditiva pel nostre entorn més proper família i amics, moltes vegades nosaltres no som conscients que patim pèrdua d'audició i anem tirant, neguem l'evidència.

perdua auditiva_

Fase 2

Inici dels problemes amb la família i amics, no seguim correctament el que ens diuen i fem repetir constantment, posem la TV molt alta, incomodant a família i als veïns i ens comprem uns cascos per la TV perquè a casa callin...

perdua auditiva_

Fase 3

Decidim posar remei al problema auditiu i ens comprem uns audiòfons, valorant la proposta més comercial (grans Cadenes) i més econòmica, en un 80% dels casos a les persones no van bé, però ja els hem comprat i aguantem entre 1 i 4 anys per la despesa econòmica feta, literalment hem tirat els diners, comença el període de FRUSTRACIÓ i enfado, els utilitzem esporàdicament i acaben a un calaix.

perdua auditiva_

Fase 4

Ara el problema és important i per recomanació d'un familiar o amic o per valorar una altra opció acabem a un centre auditiu professional com AUDITIO, ens expliquen exactament la millor solució, ara entenem que la solució no són els audiòfons sinó el professional que els ajusta, ens haguéssim estalviat molts diners havent començat per aquí.

Treballem molt diferent del que has conegut fins ara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis. Nullam at massa neque. Mauris in lectus.

PER QUÈ UNA PROGRAMACIÓ FONÈTICA DELS NOSTRES AUDIÒFONS?

Els audiòfons de gammes altes o prèmium tenen més prestacions en el procés de les senyals acústiques dels sons i la parla, cosa que ens permet una programació detallada els rangs freqüencials dels fonemes on el pacient té més dificultats, millorant la comprensió dels fonemes i paraules, d’una altra forma les sentiria iguals o no les entendria.

PERQUÈ UNA REEDUCACIÓ AUDITIVA?

El cervell processa a través del nervi el que li arriba de l’oïda i ho normalitza, pel cervell allò que li arriba és el correcte.
Quan perdem audició el nostre cervell comença a processar els estímuls acústics (Sons i Paraules) en funció de la nostra sordesa, creant enllaços neurals basats en la falta d’audició i poc a poc desfent els enllaços que coneixia d’una audició sana, quan això es repeteix amb el temps aquests enllaços nous basats en la falta d’audició cada vegada són més forts i més difícils de canviar o modificar.

Aquí és on entra la Reeducació auditiva per paràmetres sonors i fonètics, anem canviant a poc a poc a través dels audiòfons les noves sensacions sonores amb audició corregida que el pacient va experimentant forcem així la creació de nous enllaços neurals basats en la nova audició i al mateix temps es van desfent els enllaços basats en la falta d’audició i comprensió.

CANVIEM LA FORMA QUE TE EL CERVELL D’INTERPRETAR EL TEU ENTORN

És un procés d’ajust de paràmetres de psicoacústica i de forma gradual, on tenim en compte l’audició actual del pacient, els anys que té pèrdua auditiva les capacitats de reconeixement dels fonemes i paraules, la discriminació i la dissociació sonora i fonètica.

Som transparents en el preu i la qualitat dels nostres serveis

EL PREU HA D’ANAR EN CONSONÀNCIA AMB EL PRODUCTE I ELS SERVEIS

El preu ha d'anar en consonància amb el producte i els serveis

Per norma general, pensem que els audiòfons són la solució i que qualsevol serveix per retornar-nos la nostra audició, al final acabem basant la nostra elecció en el preu dels audiòfons i normalment en el lloc on són més econòmics o ens regalen les piles. Realment els audiòfons per si sols no faran que sentim més natural o que entenguem millor, això ho aconsegueix l'experiència i els coneixements del professional auditiu que ens programarà i pautarà un procés adaptatiu i re-educatiu amb els nostres audiòfons. Uns audiòfons de gamma prèmium mal adaptats en converteixen en uns audiòfons de gamma baixa i uns audiòfons de gamma mitjana poden cobrir les nostres necessitats i solucionar els nostres problemes auditius si estan ajustats per un bon professional.

perdua auditiva_

El servei d'un bon Professional

La correcta elecció del fabricant i dels audiòfons és el més important, ja que aquests seran els encarregats d’estimular amb més o menys precisió el teu sistema auditiu i el teu cervell durant tot el temps que els utilitzis. Les prestacions dels audiòfons són la base de tot el procés d’adaptació, és el que farà que el teu audiòleg pugui programar i pautar la teva adaptació i reeducació Audiològica. Gran part de l'èxit del teu procés depèn de les prestacions dels audiòfons.

El preu és important però no determinant

Per al correcte tractament de la teva audició i capacitat de comprensió és imprescindible que els audiòfons tinguin unes característiques i prestacions concretes, a vegades els audiòfons més cars no són la millor solució pel teu cas, i el més econòmic la majoria de vegades, no acaba funcionant i queda al calaix.

Els audiòfons són una eina més del nostre èxit adaptatiu

NO VENEM AUDIOFONS, SON UNA PART DEL NOSTRE PROCES ADAPTATIU.

No venem audiòfons, són una part del nostre procés adaptatiu

Per nosaltres els audiòfons son l'eina que utilitzem per començar el procés d'adaptacio i reeducació auditiva per paràmetres auditius i comprensius a nivell fonetic i corregir les necessitats auditives i comprensives del pacient. Una bona elecció és essencial Deixa'ns a nosaltres triar els teus audiòfons i la marca, es la nostre feina i mirem sempre per la millor solució auditiva per tu, ajustada a les teves capacitats econòmiques. Recorda podem treballar fins amb 7 marques diferents d'audiofons això es gran part del nostre èxit. L’adaptació als audiòfons és progressiva El cervell a de tornar a acostumar-se poc a poc a processar i identificar les intensitats i els nous sons i paraules que abans senties malament o no senties.

adapatació-audiòfons

La implantació i desenvolupament del procés adaptatiu Auditio Plus ha estat possible per la nostra experiència en el sector des de fa més de 25 anys i les nostres formacions en els camps del procés del llenguatge, trastorns de l’escolta, audiologia clínica i els processos cognitius de l’audició.

Tot això no ho podríem fer sense la nostra maquinària d’electromedicina que ens fa possible el fet de realitzar aquestes proves i mesures dels paràmetres auditius i psicoacústics.

Cronologia del procés AUDITIO Plus

perdua auditiva_

Fase 1

Estudi Auditiu i valoració de les capacitats auditives i comprensives del pacient en funció de les proves auditives i comprensives realitzades i de l'anamnesi sobre els seus antecedents auditius i fisiològics.

perdua auditiva_

Fase 2

Al poder treballar amb més de 7 marques d'audiòfons ens permet fer l'Estudi d'idoneïtat Auditio, fem una simulació de tots els audiòfons que el pacient és candidat i valorem la millor opció pel pacient sacrificant si és necessari els nostres marges econòmics en pro de la millor solució audiològica.

perdua auditiva_

Fase 3

Comencem una programació per paràmetres Psicoacústics a nivell acomodatiu, segons el temps que ha estat sense sentir correctament, el tipus de pèrdua auditiva, comprensiva i les característiques adaptatives personals del pacient.

perdua auditiva_

Fase 4

Programació per paràmetres a escala fonètica i de l'escolta, és un procés de reeducació fonètic per paràmetres psicoacústics per maximitzar les capacitats comprensives i discriminatives individuals del pacient. Ajudem al teu cervell a processar tots els nous estímuls auditius millorant el rendiment cognitiu.

Cronología del Procés AUDITIO Plus​

Fase 1

Estudi Auditiu i valoració de les capacitats auditives i comprensives del pacient en funció de les proves auditives i comprensives realitzades i de l'anamnesis sobre els seus antecedents auditius i Fisiologics.

Fase 2

Al poder treballar amb més de 7 marques d'audiofons ens permet fer el Estudi de idoneïtat Auditio, fem una simulació de tots els audiòfons que el pacient es candidat i valorem la millor opció pel pacient sacrificant si es necessari els nostres marges econòmics en pro de la millor solucio audiologica .

Fase 3

Comencem una programació per paràmetres Psicoacústics a nivell acomodatiu, segons el temps que ha estat sense sentir correctament, el tipus de pèrdua auditiva, comprensiva i les característiques adaptatives personals del pacient.

Fase 4

Programació per paràmetres a nivell fonètic i de l'escolta, es un procés de reeducació fonètic per paràmetres psicoacustics per maximitza les capacitats comprensives i discriminatives individuals del pacient. Ayudem al teu cervell a procesar tots els nous estimuls auditius millorant el rendiment Fase 1 Esta al 30 i ho vols posar mes alt...? cognitiu.

No tindràs cap dubte de que t'oferim...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis. Nullam at massa neque. Mauris in lectus.

 • Complexitat de la pèrdua auditiva: Quant la pèrdua auditiva va associada a un problema de comprensió i reconeixement fonètic i discriminatiu.
 • Rang Freqüencial extes: Rang màxim de 12.000 Hzs vers al de 6500 Hzs d’altres games inferiors.
 • Programació Neural per Psicoacústica: Tenim en conte com el teu cervell interpretara les intensitats i processos adaptatius en funció de la nova audició.
 • Programació Fonètica per D.L: Alterem de forma calculada paràmetres en rangs freqüencials on estan els fonemes que el pacient te mes dificultat.
 • Problemes dissociatius: A nivell fonètic es la capacitat de interpretar i reconèixer fonemes molt propers a nivell freqüencial, principalment amb consonants dèbils.
 • Problemes discriminatius: Es la capacitat de reconèixer els fonemes i entendre quant hi ha un soroll que competeix amb les paraules.
 • Comprensió en ambients complexos: es la capacitat de entendre en àmbits complicats com un restaurant o un bar.
 • Conversació múltiple: Capacitat que tenim de poder seguir la conversa en mes de 2 o 3 interlocutors sense perdre el fil del que estan dient.
 • Naturalitat en la adaptació de la veu: La correcte acceptacio de reconeixer la nostre veu (autofonia) i la veu dels demes al corregir la pèrdua d’audició amb els audiòfons.
 • Rapidesa de la adaptació: La capacitat que tenim d’adaptar-nos a la nova audició i els canvis en els processos de programació i Reeducació.
 • Capacitat de Carga: En Audiofons recargables les hores totals de us del audiòfon que van desde les 36 hores a les 18 hores d’us continuat i streaming del movil.
 • Relacio qualitat preu: Es el coeficient entre el preu dels audiofons i els serveis i la proposta economica de cada opcio del Renting en relacio al Exit de la adaptacio.

Escucha mejor, en tu 1ª visita gratuita

Déjanos tus datos y te contactamos nosotros por el medio que prefieras.